Cu noi vei găsi candidatul potrivit

Recrutarea este un proces complex și, în același timp, destul de costisitor pentru că implică mai multe etape decât ai putea bănui la o primă vedere. Acest calculator te ajută să estimezi costurile integrării unui nou membru în echipă, de la etapa preliminară la promovarea anunțului de recrutare (notă – estimarea nu ia în calcul situația în care proaspătul angajat pleacă după 3 luni iar calculul ar trebui ajustat în funcție de industria în care activează compania ta).

Image

1. Pregătire proces de recrutare

Pregătirea strategiei pentru procesul de recrutare, cost pe oră departament HR intern sau administrator, estimare 4-6 ore.

lei
Image

2. Anunț promovat

Distribuirea și promovarea anunțului de angajare pe social media și pe platformele de specialitate

lei
Image

3. Contactare candidați

Contactarea proactivă a candidaților prin intermediul rețelelor de socializare, analizarea CV-urilor și organizarea interviurilor (estimare cost pe oră departament HR intern sau administrator)

lei
Image

4. Procesul de angajare

(întocmire acte, medicina muncii etc.)

lei
Image

5. Training și job-shadowing

(include și productivitatea pierdută a altor angajați)

lei
Image

6. Cost productivitate scăzută a noului angajat

Durata estimativă – 3 luni

lei
Image

7. Costuri adiționale

- Sunt determinate de industria pentru care se face recrutarea
- Includ și activitățile administrative ale departamentului de HR

lei
Te simți descurajat de rezultatul de mai sus? Nu ai de ce - vei fi surprins să afli că se pierd mai mulți bani lunar, respectiv anual din cauza pozițiilor rămase vacante în companii. Cu alte cuvinte, te costă mai mult să NU găsești specialistul de care ai nevoie decât să investești eficient în atragerea și retenția sa.

Rolul Vital HR este să minimizeze aceste riscuri pentru tine. Suntem de părere că oamenii potriviți sunt o investiție pe termen lung, nu un cost. Iar, dacă ai garanția că îi găsești de la început, poziția va fi ocupată în timp util și se vor reduce semnificativ costurile. Atât timpul, cât și resursa umană sunt vitale pentru succesul oricărui business – alege-ne și te vom ajuta să le valorifici pe amândouă.

Chiar și pe o piață a muncii în continuă schimbare, cu uneltele adecvate poți găsi candidatul pe care îl cauți. Alege calea faster, better, smarter.

Solicită ofertă

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input