Inginer R&D - industria alimentara

Oraș : Alba Iulia
Departament / industrie : Cercetare - dezvoltare
Tip angajare : Full time

Acest rol este unul de EXPERT R&D dedicat dezvoltarii si implementarii produselor umede, adica:

  • Sosuri emulsionate (maioneze la cald sau la rece, dresinguri, dip-uri)
  • Sosuri pe baza de tomate (sosuri pentru paste si salate, ketchup)
  • Sosuri neemulsionate (sos de piper, sosuri pe baza de amidoane)

Responsabilitati:

  • Dezvolta, in triunghiul R&D – Vanzari – Marketing, produse din categoriile alocate
  • Implementeaza produsele dezvoltate pe fluxul de productie
  • Transforma si optimizeaza retete existente
  • Se implica activ in transferal unor retete din grup si adapteaza aceste retete specificului local.

Sarcini:

  • Diferentiere, identificare arome;
  • Testare mostre materii prime de la potentiali furnizori;
  • Concepere mixuri meat;
  • Realizare in medie 1-2 produs nou/saptamana.
  • Implicare in actiuni de cercetare si dezvoltare in cadrul departamentului R&D;
  • Respectare standarde implementate in departament.

Competente necesare:

Soft Skill

  • Apetit pentru inovatie, spirit antreprenorial, hands-on
  • Customer mindset
  • Atentie la detalii; abilitati avansate de analiza si sinteza
  • Agilitate in munca cu instrumente digitale si aplicatii
  • Abilitatea de a lucra cu minima supervizare sau autonomy si capacitatea de a respecta termene stranse
  • Entuziastic, inspirational, atitudine pozitiva

Hard skills

  • Experienta solida in munca de R&D
  • Experienta in dezvoltarea / produse umede
  • Cunostinte avansate in ceea ce priveste procesele tehnologice si echipamentele tehnice de pe fluxul tehnologic
  • Engleza – nivel avansat

Profilul Candidatului

Studii superioare de chimie alimentara sau industrie alimentara

Experienta dovedita in munca de R&D , preferabil in legatura cu acele categorii de produse mentionate

Engleza – nivel avansat