Faster

Recrutarea nu trebuie să dureze o veșnicie sau să genereze frustrări pentru candidați și companii. Suntem de acord cu sintagma „time is money.” Însă, în egală măsură credem în motto-ul „people is money.” Faptul că ne concentrăm pe definirea cât mai clară a profilului candidatului, de la abilități la cunoștințe și studii ne permite să scurtăm cu până la 40% timpul de livrare al candidaților potriviți. Dacă știi ce cauți de la început, nu ai cum să nu găsești, nu-i așa? În acest mod, ambele tabere sunt mulțumite iar lucrurile se desfășoară mult mai rapid.

Better

Cum facem lucrurile mai bine? Alegem să nu urmăm o rețetă prestabilită în recrutare, ci analizăm și înțelegem nevoile individuale ale candidaților, dar și companiilor. Pornim de la întrebări ca „Ce caut?”, „Unde Caut?”, „Cum Caut?”. Abia după ce avem răspunsuri pertinente putem să ne asigurăm că segmentarea și targetarea ulterioară vor da rezultate, că vom pune în legătură profesioniștii pe care îi cauți cu oportunitățile relevante din compania ta.

Smarter

Recrutarea de succes este în mare parte influențată de modul în care sunt comunicate și înțelese așteptările ambelor părți. Din acest motiv, în definirea profilului de candidat, avem grijă să surprindem și să analizăm îndeaproape cerințele departamentului de HR și ale Hiring Manager-ului, nu facem presupuneri.

Cum te ajutăm?

Piața forței de muncă este în continuă schimbare. Nu ne referim doar la digitalizare ci și la faptul că există un deficit de talente în majoritatea industriilor. Cauzele sunt multiple, de la emigrarea în masă la problemele macro de la nivelul țării care se răsfrâng și asupra companiilor mici și mari. Nu lăsa această realitate să te descurajeze – cu uneltele adecvate și cu o echipă de consultanți HR care înțelege toate aceste variabile poți în continuare să găsești profesioniștii de care ai nevoie. VITAL HR are competențele necesare pentru recrutarea specialiștilor din zona white collar, a profilurilor de middle/top management, a talentelor rare din industrii moderne și competitive (IT, inginerie etc.) dar te putem ajuta să găsești și candidați din zona blue collar (muncitori, executanți etc.).

Image

Recrutare și selecție

Cauți un candidat talentat sau o persoană experimentată pentru a întregi echipa ta? Consultanții noștri te vor ajuta să o identifici, să o testezi iar ulterior să o integrezi în compania ta. Analizăm detaliat responsabilitățile jobului, identificăm abilitățile și cunoștințele necesare și ne asigurăm că înțelegem cât mai bine cultura organizațională pentru a te pune față în față cu un „perfect fit.” Identificăm și mapăm piața candidaților, prezentăm jobul cât mai multor persoane și le selectăm doar pe cele potrivite, respectând bineînțeles confidențialitatea pe parcursul întregului proces. Nu în ultimul rând, îți oferim sprijinul de care ai nevoie în etapa de ofertare și integrare a noului angajat pentru ca acesta să se adapteze în cel mai scurt timp la cultura și valorile organizației.

Image

Executive Search

Înțelegem provocarea de a găsi oameni cu un nivel înalt de competență și calificare, atât în industriile clasice, cât și în cele moderne, aflate în plină dezvoltare la momentul actual. Pentru a ne putea adapta tuturor cerințelor, am construit o echipă de seniori cu experiență în domenii ca Automotive, Financiar, Juridic, Resurse Umane, Controlling, IT&C. Dispunem de uneltele necesare pentru a-i identifica pe top managerii de care ai nevoie, a-i atrage și a-i aduce în compania ta, ținând cont în același timp de ultimele tendințe din domeniu.

Image

Centru de Evaluare

Centrele de evaluare sunt esențiale în identificarea talentelor/performerilor din echipa ta. De aici, le vei putea valorifica potențialul, dar și zonele de îmbunătățire și le vei putea trasa un plan de carieră adecvat. Pentru a evalua competențele, aptitudinile și trăsăturile de personalitate folosim doar metode și instrumente acreditate în domeniu:

  • evaluarea personalității (Persolog)
  • jocuri de rol
  • feedback 360
  • interviu comportamental
  • interviu situațional
  • evaluare abilități specifice
Image

Consultanță Onsite

A crescut neașteptat volumul în compania ta și trebuie să suplimentezi cât mai rapid forța de muncă? Ai pierdut o resursă valoroasă în urma demisiei sau a unui eveniment neprevăzut? Desfășori un proiect important și ai nevoie de specialiști, dar nu ai resursele interne necesare pentru a recruta în regim propriu? Contactează-ne și trimitem un consultant extern la sediul companiei tale, gata să-ți ofere toată asistența de care ai nevoie pe o perioadă de la 1 zi la câteva săptămâni. În acest fel, business-ul tău poate să continue fără întreruperi iar echipa noastră se va ocupa on-site de recrutare, proceduri, partea administrativă, redactare acte, comunicare și gestiunea oricărei alte situații apărute de parcurs.

Image

Outsourcing

Stabilim împreună obiectivele proiectului tău și avem grijă ca totul să fie organizat cum trebuie din punct de vedere logistic și administrativ. Îți oferim soluții complexe și flexibile de management de proiect pentru ca tu să te poți concentra 100% pe obiectivele strategice ale business-ului tău.

Solicită ofertă

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input