Indiferent de categoria profesională din care faci parte (specialist, muncitor, top manager), găsirea unui nou loc de muncă și/sau schimbarea carierei sunt decizii importante, însoțite de un set unic de provocări. Dacă ai făcut deja primul pas, dar ai fost dezamăgit de lipsa comunicării din partea agenției de HR (ex: ți-ai lăsat CV-ul, dar nu ai fost contactat), dacă îți este teamă de o schimbare radicală și nu știi spre ce nișă să te îndrepți, ai ajuns unde trebuie.

Se poate și altfel. Iată cum:

Faster

Dacă ți-ai lăsat CV-ul pe site-ul nostru sau ai aplicat direct pe adresa noastră, nu vei primi mesaje stas sau e-mailuri fără substanță pe post de răspuns. Garantăm că în decurs de maxim 24 ore vei fi contactat telefonic de un membru al echipei noastre pentru a seta o discuție. Dacă te-ai săturat să auzi sintagma „te sunăm noi”, fără nicio finalitate, testează-ne – vei vedea că lucrurile se pot face și altfel. Următorul pas în carieră este la un click distanță!

Better

Credem că elementul uman este cel mai important în orice raport dintre candidați și companii, de aceea încercăm pe cât posibil să reducem bariera dintre cele două părți și să facilităm comunicarea. În orice discuție cu noi, ai certitudinea că îți vor fi ascultate nevoile și că vom căuta împreună cea mai bună potrivire pentru tine în funcție de obiectivele actuale. Cauți un job mai bine plătit? Cauți o schimbare totală de direcție? Îți dorești o nouă provocare? În funcție de informațiile pe care ni le oferi, vom identifica dacă avem posturi compatibile și te vom recomanda către locul potrivit.

Smarter

Te-ai săturat să aplici pe platforme de profil și să nu primești niciun răspuns la candidatura ta? Lipsa feedback-ului din partea companiilor în urma aplicării la un job este o problemă semnalată de majoritatea candidaților. Îți înțelegem perfect frustrarea, știm cât de descurajant este să aștepți un răspuns și să nu știi dacă ai fost selectat sau nu pentru un interviu. Prioritatea noastră este să evităm astfel de situații, de aceea, la Vital HR am implementat un applicant tracking system. Odată ce ai aplicat, vei vedea în timp real stadiul candidaturii tale iar, pentru lămuriri suplimentare, echipa noastră îți stă la dispoziție oricând.

Invalid Input
Vrem să ne cunoaștem. Spune-ne cum te numești, te rog!
Un telefon la momentul oportun poate face diferența.
Avem nevoie de adresa ta de mail pentru a putea comunica!
Invalid Input
Cv-ul tău ne va ajuta sa-ți oferim cele mai bune variante.
Invalid Input